Translate

5 Kasım 2018 Pazartesi

HUZUR İLLA HUZUR

Evrensel sevgi, evrensel müzik, evrensel düşünce, hepsi güzel. bu resme, evrensel çizime önünde eğilerek saygı duyuyorum.

Bir ülkenin en büyük sağlıklı insan üretme yeri ailede başlar, aile toplumun özüdür.
Aile, insanın cenneti olmalı yoksa mecburiyetlerin getirdiği zorunlu bir yaşama dönüştüğü an derinden derine yaralar açılır. Bu kişilerin gerek ileri ki yaşamlarında gerek bulundukları ortamlarda bir şekilde, bir yerinden dışarı sızacaktır ve bu sızıntılar, yavaş yavaş herkesi zehirleyecektir.
Sevdiklerine sahip çıkacak, fedakarlık yapacak, sırasında köprüleri atacak kadar hayatın içinde olgunlaşıp etrafında ki çemberleri de olgunluğa katmayanlar hayatı sadece seyretme hakkına sahip olacaklardır.
Gelin keşkesiz bir yaşam için....yalnızca hayatı seyretmeyelim. Hayatın kendisini yaşayalım. Hayata geldiğimiz yer ile gelmek istediğimiz yer arasında geçiyor ömrümüz.
Seçtiğimiz her şey için, başka bir şeyden vazgeçmemiz gerekiyor. Bazılarımız şartlara şekil veriyor, bazılarımıza da şartlar şekil veriyor.
Keşkelerle yaşayacak kadar uzun değil ömür. Bizi hayattan alan, hayata katarken eksilten her şeyi protesto ediyorum ve diyorum ki, biz bu dünyaya tesadüf gelmedik...
O'zaman neden tesadüfmüş gibi yaşayalım. Bahşedilen akılı niye mutluluk, huzur yolunda tüketmeyelim. Hayat gel beni al demez, İçimize ışık verelim yeter ! Hepimiz hayatın içinde başak taneleriyiz...

Olcay KASIMOĞLU

1 yorum:

2020 Şarkılar Listesi indir dedi ki...

2020 şarkılar dinlemek isteyenlere en güzel şarkılar 2020 listesini web sitemizde paylaştım. En çok dinlenen şarkılar 2020 listesini arıyorsanız sitemize davetlisiniz. Ayrıca ingilizce popüler şarkılar için tıklayabilirsiniz >>> popular songs 2020